HTML

Antipop

Neked is eleged van, hogy a rádióból és a tévéből is pop mocsok dől? Hogy a teszkóban is Fiesta szól? Hogy a pop zene mindenhol beleokádik a füledbe? Nekünk nagyon. Úgyhogy kardot rántunk és lemészároljuk őket mind egy szálig.

Friss topikok

Linkblog

Na, ki jött vissza?

2012.10.06. 00:23 khesson

Hát lehet stílusosabban újraindítani egy blogot, mint egy méltán halhatatlan klasszikusra való frappáns utalással? Amúgy lehetne, de a lényegen ez nem változtat. Négy évnyi szünet után újraindul a verbális terrorizmus elleni harc, noha nem igazán történt semmi 9/11-szerűség, hacsak a pop R'n'B hányingerkeltő burjánzását nem vesszük annak. Azt viszont biztosan kijelenthetjük, hogy érdemi változás sem a zenék minőségében, sem a füleink ellen irányuló offenzívában nem mutatkozott. Miért van az, hogy ismerem az összes rohadt Rihanna nótát, pedig jómagam sosem nyomtam meg a "play" gombot?

Újra fegyvert ragadok hát, ezúttal nem egyedül. Szerzőtársam, e-unclesam zeneileg igen képzett, vájt fülű antiterrorista, akivel tűzpárt alkotva végleg leszámolunk a gaz ellenséggel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antipop.blog.hu/api/trackback/id/tr984822624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása