HTML

Antipop

Neked is eleged van, hogy a rádióból és a tévéből is pop mocsok dől? Hogy a teszkóban is Fiesta szól? Hogy a pop zene mindenhol beleokádik a füledbe? Nekünk nagyon. Úgyhogy kardot rántunk és lemészároljuk őket mind egy szálig.

Friss topikok

Linkblog

Lucky Twice - Lucky

2008.07.11. 03:42 khesson

Sziasztok! Ez az első bejegyzés a blogomon. Ezért egy nagy "kedvencemmel" kezdenék, a gagyiság svéd hercegnőcskéivel, nem egy mai szám, van már fél éves is (húú de ciki), de egy igazi gyöngyszem:

 

Ezt az együttest két svéd lányka alkotja, akik minden tekintetben megfelelnek korunk pedofil vágyainak kielégítésére. Bár még csak 15, illetve 16 évesek, de a melleik már szépen megnőttek és a sminkelésnek köszönhetően pont úgy néznek ki, mint bármilyen hasonló korú észt tiniprosti Izraelben. Egyébiránt rendkívül bájosak, de ebben ki is merült az egész együttes. A szövegre nem érdemes sok szót vesztegetni, Cheeky Girls színvonal. Énektudásuk sem érdemel hosszas eszmefuttatást. A honlapjukon olvasható biográfiából kiderül, hogy amikor brahiból összedobták az első számot, még maguk is meglepődtek énekesi képességeiken. Hát én is. A vokálon végig tisztán hallható a stúdiós utómunka, és a hanghibákat elfedő jótékony torzítás. A NASA-s hangátalakítót juttatja eszembe a The Simpsons fiúbandás részéből. A zene szokásos tuc-tuc egy kis szekvencia kísérettel, ami szinte végig követi az ének dallamát, ami szintén nem egy Mozart-i magaslat. A szám közben bejön a kötelező kiállás, aztán a refrént még meghallgathatjuk néhányszor.

    A klip semmiről sem szól. Egy réten mászkálnak meg hemperegnek mindenféle ruhákban, közben számok és szövegek úsznak ide-oda, de csak sokadik megnézésre esik le, hogy azok évszámok, és mindig a kor divatja szerinti ruha van rajtuk. Néha még egy fát is ölelgetnek a sötétben, meg vannak benne pillangók és fénygömbök is. De minek? Az egész teljesen értelmetlen. Nekem nem sikerült kihámoznom a mondanivalóját. Biztos velem van a baj. Én mondjuk egy Lucky című számhoz valami lóherés, sportfogadásos, kabalás klipet csináltam volna, bár tudom, hogy ez minden logikát nélkülöz.
    A Lucky Twice eddig egy lemezt adott ki, amin a Lucky című szám négy verziója található meg. Nem mintha egy nem lenne elég...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antipop.blog.hu/api/trackback/id/tr26563196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása